Töltsék a Valentin-napot a Gundelben. Várjuk Önöket szeretettel, hogy együtt ünnepelhessük a szerelmet, az összetartozást és a gasztronómia örömeit.
További információhoz kattintson ide.

A legenda újraéled – a Gundel visszatér a magyar vendéglátás színterére

Szerző: HR Portal

Szerda reggel 9 órakor ismét kinyitott a Gundel! Másfél év szünet után megújult belső kialakítással, ám az eredeti küldetéssel, receptekkel és legendás vendégszeretettel indult újra az étterem.

A Gundel mától ismét mindenkié! Ez volt az eredeti küldetés és ehhez tért vissza az új üzemeltető, az Eventrend Group. A Gundel mostantól kávéház és étterem egyben, ahová már reggel 9 órától be lehet ülni egy kávéra, egy reggelire, egy jó beszélgetésre vagy egy üzleti tárgyalásra, napszaktól függetlenül. Emellett a karzaton megtalálható az éttermi kínálat vacsoraidőben, klasszikus szervizzel, a híres Gundel kínálattal, Zsolnay porcelánon és ezüst evőeszközökkel, főúri terítéssel szervírozva.

A Gundel étlapjának gerincét már 80 éve megírták, ezekre épül a kínálat, amelynek központi eleme a Nemzeti11, vagyis a tizenegy ikonikus Gundel fogás. Ahogy Gundel Károly is a legképzettebb szakemberekkel népesítette be a konyhát, akik nem kívántak túlnőni a Gundel hírnevén, úgy az Eventrend Group is arra törekszik, hogy a Gundel séfje méltó módon tudja képviselni a Gundel örökséget. Ezért esett a választás Moldován Viktorra, aki a klasszikus magyar konyha nagy rajongója, egy nagy tudású fiatal séf, aki Japánban 14 évig vitt magyaros konyhát és közben elsajátította a nagyon következetes és precíz japán munkakultúrát, munkaszervezést. Moldován Viktor munkáját Wolf András, mint az Eventrend Group egyik corporate séfje segíti, valójában ketten vezetik a konyhai csapatot. Az ő munkájukat támogatja Kovács János chef és Dudok Györgyné pastry chef.

Az árakban is visszatértek az eredeti koncepcióhoz: Gundel Károly anno úgy fogalmazott, hogy „nem vagyunk olcsójánosok”, a vendéglő valóban kicsit drágább volt, mint a hétköznapi éttermek, de olcsóbb, mint a szállodai társai. A jelenben ugyanez érhető tetten: a kávéházban reggeli ételek már 2000 Ft-tól, főételek 4000 Ft-tól, nagy klasszikus Gundel desszertek 2000 Ft-tól érhetők el. Az éttermi részben vacsoraidőben az étlapról szabadon válogatva, de csak 3 vagy 4 fogásos menüket lehet rendelni, a 3 fogás 12.300 Ft, a 4 fogás 14.400 forintba kerül, amelyhez Zsolnay porcelán, ezüst evőeszköz, damaszt terítés dukál.

2021 májusában az Eventrend Group vette át a világhírű Gundel és a Bagolyvár étterem üzemeltetését. Az erről szóló szerződést 2021 január végén írta alá a tulajdonos Danubius Hotels képviselőivel.

Tisztelt Vendégeink!
Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a Gundel Étterem 2025. január 21-én, kedden és január 22-én, szerdán zárva tart.

Elnézésüket kérjük az esetleges kellemetlenségekért, és szíves megértésüket előre is köszönjük.

Kedves vendégünk, iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön legfrissebb híreinkről.

Töltse ki az alábbi űrlapot, hogy havi rendszerességgel megkaphassa a legfrissebb információkat eseményeinkről és étlapváltásunkról.

Szeretettel várjuk a Gundel Étteremben.