A paprikás csirke szaftjának íze és sűrűségének állaga is tökéletes!

Szerző: Fodor Erika

Mielőtt beköszönt az őszi szezon az új Gundel Nemzeti 11 válogatottal, még gyorsan pár szót a paprikás csirkéről.

A Gundel Étterem Nemzeti 11 étel-válogatottjába természetesen bekerült a paprikás csirke nokedlivel és tejfeles uborkasalátával is. Ezt a kizárólagosan magyar és közkedvelt ételt mindenki ismeri. Nincs olyan háztartás, ahol ne készítenék, de kevesen tudják, hogy ez az étel is Gundel-örökség!

A Metropol Konyha rovatában az őszi étlapváltás előtt bemutatott Gundel Nemzeti 11 ételválogatás utolsó „játékosa” a paprikás csirke. A Gundel Károly eredeti receptje alapján készült csirkepaprikás szaftja alatt olyan csodával találkozhatunk, aminek íze, sűrűségének állaga tökéletes, melyben a nokedli vajpuha, a csirkecomb pedig omlós. Aki az ilyet szereti, a Gundelben most is megtalálja.

A paprikás csirke szaftjának íze és sűrűségének állaga is tökéletes!
Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Adatkezelési tájékoztató