Gundel étterem: a hagyomány és a jelenkor igényeinek találkozása
A Gundel étterem az idei nyárra a gasztronómiai élményeken túl két extra programsorozattal is készül. A Gundel mindig is több volt, mint egy étterem, hiszen a zene és a tánc ugyanúgy hozzátartozik a különleges nyári estékhez, mint az étterem kiváló vacsorafogásai. A régi hagyományt idén újra felelevenítették, de természetesen a mai kor igényeire hangolva. A zenés-táncos esték célja, hogy könnyed és színvonalas szórakozási lehetőséget kínáljon a 40 év feletti korosztálynak Budapest egyik legpatinásabb helyszínén, az étteremben vagy a mesés kertben. Profiktól leshetjük el a tánclépéseket, miközben a magyar konyha különlegességeit kínálják az est folyamán. Érdemes minél hamarabb asztalt foglalni a hónap utolsó szerdájára, mert hamar betelnek a helyek. A másik esemény szintén egy olyan estét kínál, ahol a hagyomány és a jelen találkozik. Zséda hangja, a Gundel kertje és a közösen megálmodott menü együtt idézi meg a régi idők eleganciáját, miközben kortárs formában nyújt felejthetetlen élményt. Wolf András corporate chef és Moldován Viktor executive chef Zsédával együtt alkották meg azokat a fogásokat, amelyek nemcsak ízekkel, hanem érzelmekkel is mesélnek. Minden tányér egy hangulat, minden falat egy történet, amit Zséda hangja tesz teljessé. Július 9-én (esőnap: július 16-án) várják egy ilyen alkalomra a vendégeket. Itt lehet jegyet vásárolni. Itt írtunk a zenés-táncos programról és az ételekről bővebben.
További részletek itt.