Gundel Kert

Budapest leghangulatosabb oázisa


Üdvözöl a Gundel Kert, Budapest leghangulatosabb oázisa!

Itt olyan élményben lehet részed, ami minden érzékszervre hat. Felidézzük a századelős Budapest társasági életének legendás hangulatát, amit világhírű magyaros ízekkel és pompás italokkal varázsolunk igazán élvezetessé. Csak könnyedén, semmi feszengés. Sok-sok növény, különleges hangulatú fényekkel, korhű dekorációval, életnagyságú állatokkal, romantikus „búvóhellyel”. 

Gundel a vendégszeretetéről is világhírű. Kertünk család-, társaság- és állatbarát, ahol mindenki cseveg, a zenészeink élőben játsznak, és az élet szép. Ételkínálatunkban is az évszázados hagyományokra, a világhírű örökségre építünk, hogy vendégeinknek a legjobb élményt nyújtsuk. Szemezgess a “Nemzeti 11” néven ismert Gundel válogatott, és az izgalmas tavasz- nyárköszöntő új étlap remekeiből. Magyaros ízek, hitelesen, az élet élvezetéhez elkészítve. A Gundel Kert gyerekmenüvel és kutyamenüvel is szolgál, mert az élmény mindenkié.

Jó időben minden nap 11.00 órától 22.00 óráig, a Liget kapujában, a város szívében. A kávéházi étlapról 18.00 óráig, az éttermi étlapról 18.00 órától 21.00 óráig válogathatsz kedvedre.