Gundel Karácsonyi gourmet válogatás

Az ünnepi időszak mindig a családról szól.

Töltse nyugodtan a Szentestét otthonának kényelmében, miközben étteremünk a legfinomabb ünnepi finomságokat varázsolja az Ön asztalára. Készüljön fel az ünnepi szezonra stílusosan és ízletesen egy kis Gundel eleganciával és az ízek varázsával. Élvezze a klasszikus Gundel ízeket otthona kényelmében, és engedje, hogy gondoskodjunk az apró részletekről.

Válasszon a Viktor Moldovan executive chef - Gundel étterem karácsonyi gourmet válogatásából. Bízunk benne, hogy a kiváló minőségű ételeinkkel örömet szerezhetünk majd családjának, barátainak Szenteste ünnepén.

Dobja fel karácsonyi asztalát a Gundel konyhájának remekeiből készült finomságokkal, amelyek az Ön otthonában válhatnak tökéletessé.

Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánunk Önnek és szeretteinek!

Kérjük vegye figyelembe, hogy megrendelését december 20-ig adhatja le és személyesen éttermünkben veheti át, december 23-án 11:00-18:00 óra között, valamint december 24-én 10:00-14:00 óra között. (Kérjük, jelezze felénk, hogy mikor számíthatunk az érkezésére, hogy minden rendelési részletet előkészíthessük Önnek.)

További kérdései vagy kérései vannak, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. +36 30 603 2480

Rendelje meg most a Gundel Karácsonyi Gourmet válogatását, és teremtse meg az idei karácsony legfelejthetetlenebb pillanatait!