Balassa × Figula × Kiss – Három borvidék. Három karakteres borász. Egy kivételes este.
2025. április 25-én 17:30 órától egy különleges élményre invitáljuk a megújult Gundel borpincébe.
További információhoz kattintson ide.

Húsvéti menü

Híresen jó ízeket kínálunk a hagyományok kedvelőinek.
Éttermünk híres arról, hogy Húsvétkor átszellemül, és az ünnep hagyományosan kedvelt ízeit teszi az asztalára.

Április 18-21-ig, 11:30 és 17:00 óra között, az a’ la carte étlapunk mellett elérhető különleges húsvéti tálunkkal várjuk éttermünkben.

Foglaljon asztalt most, fedezze fel a hagyományos ízeket és élje át az ünnepi pillanatokat elegáns környezetben, a Gundelben!

Húsvéti tál 2 fő részére

Kaszinótojás
Franciasaláta
Házi füstölt Gundel sonka
Ecetes torma
Sárgatúró
Libamájkrém
Stefánia sertéssült
Főtt tojás
Házi savanyúság
Színes koktélparadicsom
Gundel saláta
Tormás sajtkrém
Kalács
Kenyér
Zserbó szelet

21 000 Ft / 60 EUR

Áraink forintban értendők és az áfát tartalmazzák. A végösszeghez 15% szervizdíjat számítunk fel.
A feltüntetett ár Euroban csak irányadó, a számla kiállítása magyar forintban történik.

Tervezzen előre – foglaljon helyet már most!

Kóstolja meg séfünk inspiráló fogásait és élvezze a gasztronómiai élményt Budapest leghíresebb éttermében!

Az asztalfoglalás rendkívül egyszerű!
Rendszerünk azonnal foglalja asztalát a kiválasztott időpontra, és a megadott adatokkal visszaigazolja foglalását.

Húsvéti csomag – elvitelre, otthoni ünnepléshez

Ha inkább otthonában ünnepelne, rendelje meg előre elviteles húsvéti csomagunkat, amely a Gundel konyhájának klasszikus fogásait tartalmazza.
Előrendelési határidő: április 16. 16:00
Átvétel: április 18–20. között, 11:30–17:00 között, éttermünkben személyesen
(A csomagolásért külön díjat számítunk fel.)

Kedves vendégünk, iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön legfrissebb híreinkről.

Töltse ki az alábbi űrlapot, hogy havi rendszerességgel megkaphassa a legfrissebb információkat eseményeinkről és étlapváltásunkról.

Szeretettel várjuk a Gundel Étteremben.