Gundel, az ünnepek étterme

Kényeztesse szeretteit négy fogásos gourmet vacsoramenükkel 9.500 Ft-ért!

Halloween Food Truck Party

A street food és fine dining találkozása a Gundel Kertben

Téli Kóstoló Hét a Gundelben

Fix áron és tetszőlegesen összeállítható menüsorok november 7-13. között

Búcsúzzon az óévtől a Gundelben!

Hat fogásos ünnepi vacsorával és zenés, táncos műsorral várjuk.

Üdvözöljük a Gundelben!

A Gundel egyet jelent a magyar gasztronómia és a magyar vendéglátás történetével. Az alapító Gundel Károly megszelídítette a magyar konyhát és ötvözte azt a szélesedő világból érkező behatásokkal. Úttörő munkájával felhelyezte Magyarországot a világ gasztronómiai térképére.

Halloween Food Truck Party

Október 29-31. között a street food és a fine dining találkozásából egy pezsdítő gasztroesemény születik a hátborzongatóvá varázsolt, halloweeni hangulatú Gundel kertben! A Food Truck társadalom krémjének ínyencségeivel, változatos családi programokkal és utcazenészeink koncertjeivel várjuk!

Téli Kóstoló Hét a Gundelben

November 7 – 13. között fedezze fel a szezon ízeit a Téli Kóstoló Hét alkalmával, amely során fix áron és tetszőlegesen állíthatja össze 4 fogásos ínyenc ebéd- vagy vacsoramenüjét a publikálás előtt álló téli étlapunkról. A menü ára tartalmaz 2 pohár bort, szakértő kollégáink ajánlásával.

Az ünnepek étterme

A terített asztal és a kiváló ételek minden ünnepi esemény nélkülözhetetlen kellékei. Kényeztesse szeretteit életük fontos eseményein ünnepi vacsoramenünkkel. Gourmet fogások, kiváló borok, élő zene és a pompás környezet garantálják a Gundel élményt. A 4 fogásos menü ára: 9.500 Ft + 12% szervizdíj.