Üdvözöljük a Gundelben!

A Gundel egyet jelent a magyar gasztronómia és a magyar vendéglátás történetével. Az alapító Gundel Károly megszelídítette a magyar konyhát és ötvözte azt a szélesedő világból érkező behatásokkal. Úttörő munkájával felhelyezte Magyarországot a világ gasztronómiai térképére.

Erdélyi Gasztronómiai Hét a Gundelben

Gundel Károly zsenialitásának titka többek között abban is tetten érhető, hogy nem akarta alapjaiban megváltoztatni a magyar konyhát, sőt folyamatosan kutatva a történelmi Magyarország tájainak jellegzetes receptúráit a budapesti díszes közönség elé tártra a mi sokszínű hazánk változatos ételeit.

Az ünnepek étterme

A terített asztal és a kiváló ételek minden ünnepi esemény nélkülözhetetlen kellékei. Kényeztesse szeretteit életük fontos eseményein ünnepi vacsoramenünkkel. Gourmet fogások, kiváló borok, élő zene és a pompás környezet garantálják a Gundel élményt. A 4 fogásos menü ára: 9.500 Ft + 12% szervizdíj.

Ebédeljen a Gundelben!

A modern gasztronómia és a tradicionális magyar konyha ételei közül hétről hétre új menüsorokkal lepjük meg vendégeinket. Ebéd menüiket egy pohár, a Gundel borválogatásból választott bor koronázza meg. Hétfőtől szombatig 12.00 – 15.00-ig.