Blogbejegyzések

Események, érdekességek a Gundel Étterem világából

A ‘Best of Budapest & Hungary’ egy független minősítési rendszer, mely immár 25 éve gondoskodik arról, hogy a közönség figyelmét a legjobb hazai vendéglátókra, szállodákra és egyéb szolgáltatókra irányítsa. A nyílt szavazás minden év januárjában indul, és a márciusi Díjátadó Gálaest előtt három héttel zárul. Bárki leteheti voksát, akár minden kategóriában.

Tovább olvasom

Magyarország legnagyobb, legszínvonalasabb őszi esküvő kiállítása november 4-5. között került megrendezésre a HUNGEXPO területén. A kétnapos, illetve a VIP belépőjegyet vásárlók között fogják kisorsolni azt a szerencsés látogatót, akinek a nyereménye egy luxusesküvő, aminek 100 fős vacsorája a Gundel Étteremben kerül megrendezésre.

Tovább olvasom

Október utolsó hétvégéjén második alkalommal került megrendezésre az egyedülálló halloweeni gasztro party! A Gundel Kert átváltozott egy igazán félelmetes gasztronómiai showszíntérré, ahol a street food és fine dining találkozása egy különleges és üdítően pezsdítő gasztroeseménnyé egyesült a hátborzongató, halloweeni hangulat jegyében.

Tovább olvasom

A „Fogas Gundel módra” nyitás óta szerepel a Gundel étterem étlapján. Születésekor Európa nem nagyon ismerte a panírozás fogalmát. Gundel felismerte az elkészítési módszer gasztronómiai értékét és élen járt a Törökországból érkező újítás magyarországi bevezetésében.

Tovább olvasom