Blogbejegyzések

Események, érdekességek a Gundel Étterem világából

Karácsony ünnepe elképzelhetetlen a tradicionális ételek, a csodásan terített asztal mellett elköltött közös étkezések nélkül. December 24-31. között, az év legszebb ünnepe alkalmából különleges karácsonyi fogásokkal várjuk Önt.

Tovább olvasom

A novemberi Good Food hasábjain 3 oldalon keresztül olvasható az a személyes hangvételű interjú a Gundel tehetséges sous-séfjével, Pereszlényi Alexandrával, melyben őszintén vall az idei Ifjúsági Szakácsok Világversenyén elért sikereiről, a kitartásról, a határozottságról, arról, hogy fiatal nőként milyen nehézségekkel kell szembe néznie a szakmában és a gyermekként megálmodott álmok beteljesüléséről.

Tovább olvasom

Töltse az év utolsó estjét a Gundel Étteremben, ahol a felejthetetlen vacsora mellett különleges fellépőkkel búcsúztatjuk az óévet.

Tovább olvasom

Különleges gasztronómiai élmény szűk körben, ahol az est házigazdája éttermünk Executive Chef-je, Merczi Gábor vezeti ne vendégeit a Gundel konyha rejtelmeibe. A foglalkozás az üdvözlő italt követő rövid házbemutatóval indul, majd a híres konyha ajtaja mögött folytatódik, ahol a résztvevők a séfekkel közösen készíthetnek el hat ikonikus Gundel fogást. Az étteremben felszolgált édes befejezéssel zárul az örök emléket adó élmény.

Tovább olvasom