Blogbejegyzések

Események, érdekességek a Gundel Étterem világából

Az őszi-téli étlapunk "premier előtti vetítésére" várjuk október 16-22. között. Fedezze fel a zamatos alapanyagokban, telt színekben dúskáló hűvös évszakok ízeit a Kóstoló Hét alkalmával, amely során nagy étlapból kiválasztott 12 fogásból fix áron és tetszőlegesen Ön állíthatja össze 4 fogásos ínyenc ebéd- vagy vacsoramenüjét. A menü ára 9.500 Ft, amely tartalmaz 2 pohár bort, szakértő kollégáink ajánlásával.

Tovább olvasom

Október utolsó hétvégéjén ijesztően egyedülálló gasztro- és családi programajánlattal készülünk! A Gundel Kert 3 nap erejéig átváltozik egy igazán félelmetes gasztronómiai showszíntérré, ahol a street food és fine dining találkozása egy különleges és üdítően pezsdítő gasztroeseménnyé egyesül a hátborzongató, halloweeni hangulat jegyében.

Tovább olvasom

Magyarország legnagyobb, legszínvonalasabb őszi esküvő kiállítása november 4-5. között kerül megrendezésre a HUNGEXPO területén. A kétnapos, illetve a VIP belépőjegyet vásárlók között kisorsolnak egy szerencsés látogatót, akinek a nyereménye egy luxusesküvő, aminek 100 fős vacsorája a Gundel Étteremben kerül megrendezésre.

Tovább olvasom

Egy héten keresztül libás finomságokkal kiegészült ebéd- és vacsoramenükkel varázsoljuk ünnepélyesebbé állandó ajánlatainkat. Ne feledje el a népszerű mondást: „Aki Márton napján libát nem eszik, egész évben éhezi!”.

Tovább olvasom