Blogbejegyzések

Események, érdekességek a Gundel Étterem világából

Október utolsó hétvégéjén második alkalommal került megrendezésre az egyedülálló halloweeni gasztro party! A Gundel Kert átváltozott egy igazán félelmetes gasztronómiai showszíntérré, ahol a street food és fine dining találkozása egy különleges és üdítően pezsdítő gasztroeseménnyé egyesült a hátborzongató, halloweeni hangulat jegyében.

Tovább olvasom

A „Fogas Gundel módra” nyitás óta szerepel a Gundel étterem étlapján. Születésekor Európa nem nagyon ismerte a panírozás fogalmát. Gundel felismerte az elkészítési módszer gasztronómiai értékét és élen járt a Törökországból érkező újítás magyarországi bevezetésében.

Tovább olvasom

A terített asztal, a különleges légkör és a kiváló ételek minden ünnepi esemény nélkülözhetetlen kellékei. Kényeztesse szeretteit életük fontos eseményein a Gundelben! Széleskörű szolgáltatások, meghitt hangulat, gourmet fogások, élő zene és a pompás környezet garantálják az ünnepi élményt!

Tovább olvasom

Gundel Károly születésnapjának idején, szeptember 23-ának hetében, minden évben alkalmat teremtünk az emlékezésre és az ünneplésre. Idén is különleges programok várták az érdeklődőket: ebéd és vacsoraidőben is a Gundelek örök-érvényű, saját, vagy általuk sokszor felszolgált fogásait kínáltuk csokorba kötve, de ajándékokkal és kulisszatitkokkal is készültünk!

Tovább olvasom