Mit jelent a catering?

Catering szolgáltatások Gundel módra

Klasszikus konyhaművészete, kulináris újításai és különleges vendégszeretete által a Gundel név az idők során egybeforrott a legmagasabb szintű gasztronómia fogalmával. A vendéglátás iránti több évtizedes szenvedélyünkből született meg rendezvény koncepciónk, a Gundel catering, mely nem más, mint a rendezvény sajátosságaihoz igazított étel és italkínálat, valamint a rendezvényszervezés és lebonyolítás prémium színvonalú összefonódása.

Mit tartalmaz a Gundel Catering Szolgáltatás?

Akár külsős rendezvényhelyszínt választ akár a Gundel Palota exkluzív rendezvénytermeit séfjeink minden esetben a rendezvény stílusához és méretéhez álmodják meg az esemény ízeit, bankett csapatunk gondoskodik a gördülékeny lebonyolításról és vendégei elégedettségéről. Litauszki Zsolt executive chefünk és csapata eseménye létszámához igazítva álmodja meg a legmegfelelőbb menüsort. Legyen szó felszolgált ételsorról, svédasztalos ebédről, büfévacsoráról vagy állófogadásról, minden esetben Ön és vendégei igényeit helyezik előtérbe.

A célunk közös: szeretnénk, hogy vendégei emlékezetes, élményszerű vendéglátásban részesüljenek rendezvényén.

Catering a Gundel Étteremből

Exkluzív rendezvény catering szolgáltatásunk házon belül is elérhető, illetve igény szerint házhoz is rendelheti: választhatják az elegáns épületünk pompás belsőtereit és különtermeit budapesti rendezvényük megszervezéshez, valamint dönthetnek külsős helyszín mellett is, ahol a Gundel catering szolgáltatással meg tudjuk teremteni a Gundelhez méltó hangulatot. A több száz- vagy akár ezerfős gála rendezvényeinken gyors és lendületes kiszolgálás ötvöződik a hagyományosan figyelmes vendéglátással. Az állandó magas színvonal hátterében modern technikai eszközök és jól képzett, nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek – séfek, felszolgálók, sommelier-k – állnak, hogy Ön valóban vendég lehessen saját rendezvényén.

A Gundel a hétköznapokat ünneppé, az ünnepeket felejthetetlen élménnyé varázsolja az Ön által választott helyszínen.

Közlemény a Gundel bezárásával kapcsolatban

2020. március 16.

A Gundel volt, van, lesz! A kialakult helyzetre való tekintettel a mai naptól ideiglenesen bezárunk.

A legendás Gundel étterem 125 éves története során több alkalommal kényszerült bezárásra, például 1944 végén a II. világháborúban, 1972-1980-ig egy elhúzódó felújítás miatt, 1991-1992-ben a félévig tartó teljes átépítés okán.

A kényszerű, vagy tervezett szünetek után a Gundel mindig megerősödve, az aktuális kihívásoknak még jobban megfelelve nyitotta meg kapuit.

Vendégeink egészsége és munkatársaink védelme miatt most bezárunk, és várjuk, hogy egy rövid ideig tartó, átmeneti időszak után újra találkozhassunk!

A legenda örök. #ezagundel